2015. április 6., hétfő

Panaszomnak brüsszeli elfogadása okából - válasz -viszontválasz





Dr. Léhmann György

ápr. 2. (3 napja)





címzett: Léhmann

Az Európai Bizottság Elnöke nevében küldött levéllel kapcsolatos írásaimra természetesen számos választ kaptam.

Elsősorban gratulálnak, amit ezúton is nagyon köszönök, de az alig egy-két órával ezelőtt küldött levelemre írt választ, illetve viszontválaszomat fordított sorrendben úgy gondoltam, hogy megosztom Önökkel.

Ezt követően pedig még egy nagyon aranyos levelet is közzéteszek, mely szerint nem másra, mint Rózsa Sándorra hasonlítok.

Egyszóval nagyon nagy megbecsülésben van részem.

Köszönöm.

Siófokon 2015. április 2. napján.
Léhmann György

From: Dr. Léhmann György [mailto:lehmann@invitel.hu]
Sent: Thursday, April 02, 2015 11:15 AM
To: 'péter Reiner'
Subject: Panaszomnak brüsszeli elfogadása okából - válasz


Kedves Reiner Péter!

Leveledben említett devizások és évek óta küzdő mentorai igyekezetét természetesen méltányolom és örülök, hogy igyekeznek hazánknak hasznára lenni.

Ami pedig az elgondolásaikat illeti az ügy jogi megoldásával kapcsolatosan, az európai jognak némi ismeretében nem értek velük egyet.

Valóban az idő dönti el azt, hogy sikerült-e közfigyelmet felkelteniük, én mindenesetre elsősorban nem közfigyelmet akarok felkelteni, hanem a felmerült jogi problémát az adósok javára eldöntetni. Ügyvédi kötelességemnek eleget téve.

Az Európai Bizottság Elnökének hozzám intézett levele arról győzött meg, hogy jó után járok.

Sajnálom azt, hogy a közfigyelmet felkeltők immár eredményemet is látva nem óhajtanak hozzám hasonlóan a szükséges jogszabályoknak megfelelően eljárni.

Azért sajnálom, mert ebből a hozzáállásukból szerintem is nem lehet más, mint legfeljebb közfigyelem felkeltés, ami nem tudom mire lehet majd jó az adósok érdekében.

Szerintem semmire, Illetve a bankok számára mindenképpen jó lesz az, hogy az elfogadható és eredményes jogi háttértől a nagy figyelemfelkeltés közben olyan messze kerülnek a most Brüsszelben járók, mint Makó Jeruzsálemtől.  

Barátsággal: Léhmann György


From: péter Reiner [mailto:repe.edeserdely@gmail.com]
Sent: Thursday, April 02, 2015 9:37 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: Panaszomnak brüsszeli elfogadása okából

Kedves Ügyvéd úr!

Csupán egy bátortalan kérdés: a régi mondást,mely szerint egységben az erő,miért nem használtad vélt és valós igazságaid esélyesebb érvényesülése okából?

A devizások és évek óta értük küzdő mentoraik most Brüsszelben jártak érdekeik hathatósabb képviselete reményében

Majd az idő eldönti,hogy sikerült felkelteniük a közfigyelmet jogos sérelmeik tárgyában,de a próbálkozásaik tiszteletre méltóak

Barátsággal

Reiner Péter

=====================


From: G………………… [mailto:g……………….@gmail.com]
Sent: Wednesday, April 01, 2015 9:11 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: Válasz az Európai Bizottság Elnökétől

Tisztelt Dr Léhmann Úr!

Most olvastam a Európai Bizottság elnökének írt levelére írt választ, és így első felindulásomban gyorsan le kell írnom valamit.
Amit maga művel az valami egészen rendkívüli. Ha van igazság – és bizony van – akkor egyszer, egy parazitáitól megszabadult szabad Magyarországon még nemzetünk történetének legnagyobb neveivel fogják a Dr Léhmann nevet emlegetni.

Rózsa Sándor jut önről eszembe, aki a habsburg időkben, mikor mindent irtottak, ami magyar, és “a múltat végképp eltörölni” programot már elkezdték valósítani, fiainkat idegen érdekek mentén idegen földre kényszerítették háborúba, sarcolták, fosztogatták a népet, akkor megjelenik az Alföldön Ő. Nagyon próbálják mocskolni, fényes nevét egy bűnöző zsiványként emlegetni ma is ellenségeink, akik ugyanazok, mint akkor voltak. Akik hajtóvadászatot rendeltek el, hogy elfogják. Ma meg bankárokat tüntetnek ki március 15-én.

Rózsa Sándor – minden idegen szócső ellenkező állításával szemben – valóban az egyedüli volt abban az időben az Alföldön, aki magyar érdeket képviselt. És, hogy nem akármilyen ember volt, illik tudni róla pl. azt, hogy Urunk sátánfajzatok általi megfeszítése napján, péntekenként a csapatának tagjainak még a dohányzást sem engedte, nemhogy a trágár beszédet. A nemzet érdekeinek képviseletére hivatott magyar nemességet addigra szétrohasztották, (először eladósították, aztán birtokaikra a bankárcsemeték rátették a mancsukat, oszt vettek hozzá kutyabőrt), a hivatalokban a fugger bankház által irányított habsburg kamarilla kiképzett kollaboránsai ültek, az erkölcsök a mélyben, a nagyurak Bécsben kaszinóznak és kurváznak, a nép szenved, senki nem törődik sérelmeikkel. És megjelenik Rózsa Sándor. A Bakonyban meg Sobri Jóska. Másutt Angyal Bandi, Savanyú Jóska, Szép Mennykő István, stb..

Most rosszabb a helyzet. És csak egy betyár van, aki magyar érdeket képvisel. Mondjuk az Ő nevében duplán benne van a ló. (ló, mén). És a fehér ló népének most nagyon nagy szüksége van rá. És Ő teszi is a dolgát, hisz ezért küldetett. Mondom mégegyszer: egészen döbbenetes, amit maga egyes egyedül, óriási ellenszélben, 65 (?) évesen el tudott érni eddig. És sokszor az az érzése az embernek, mintha még most kezdene belemelegedni.

És még egy dolog. Ha ez a bankmentő elfajzott, nemzetben való létét definiálni már nem tudó, azaz elszlávosodott (sklavus) kozmopolita banda végül (ne adj Isten) valahogyan mégis eléri, hogy a bankok büntetlenül megtarthatják a lopott szajrét, és hoznak egy olyan törvényt, (mert ezek megteszik), amiben taxatíve leírják, hogy dr Léhmann György pereit mind fel kell függeszteni, maga már akkor is elvégezte a dolgát itt a Földön.

Mert évek óta – kvázi Rózsa Sándorként – magyar érdeket ebben az országban a dögevő hordák közül kiemelkedve valójában egyedül képviselve a legnagyobb, legértékesebb dolgot biztosít sok millió magyarnak: a REMÉNYT!!! Ettől nincsen nagyobb dolog, mert a túlélést egyedül ez biztosítja. Egy egész nemzetnek. Na erre a szintre nőjön fel bármelyik politikus. Azt asszem még várhatjuk egy darabig...

  Tisztelettel:
                             G…………….. L…………….




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Neked mi a véleményed?